18a edició del Memorimage, del 8 a l’11 de novembre

El Festival Internacional de Cinema de Reus escalfa motors i avança que se celebrarà del 8 a l’11 de novembre al Teatre Bartrina. Així doncs, el festival especialitzat en cinema amb imatges d’arxiu celebrarà enguany la seva divuitena edició i ha publicat la crida per reservar les dates, tot i que tota la programació al complet no es coneixerà fins al proper 30 d’octubre. 

El Festival tornarà amb les seves seccions habituals: la Secció Oficial, una selecció de les millors pel·lícules del panorama nacional i internacional; el MemoriReus, amb films produïts al Camp de Tarragona, i una Inauguració i Cloenda plenes de sorpreses. Totes les sessions se celebraran a l’icònic Teatre Bartrina de Reus amb entrada gratuïta i lliure fins a omplir l’aforament.

El festival avança el cartell d’aquest any que inclou imatges de dues potents pel·lícules que podrem veure a la Secció Oficial: ‘La Singla’ de Paloma Zapata’, documental guanyador del Premi del Públic al DocsBarcelona, sobre la bailaora sorda nascuda al Somorrostro de Barcelona, i ‘Oblideu Tosquelles!’, una mirada sobre la complexa personalitat del psiquiatre reusenc Francesc Tosquelles.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.