2a edició del ‘SB Hotels 10k Tarragona’

Més de 700 atletes han participat aquest dissabte 7 d’octubre a la segona edició del “SB Hotels 10k Tarragona”. Un any més, aquesta prova de running, que ha acollit a més de 10 atletes d’elit, ha donat el tret de sortida a les 19 h des del Moll de Costa de la ciutat. Els i les participants, que havien pogut triar entre les distàncies de 10 i 5 quilòmetres, han recorregut un circuit recte i pla pel costat del mar que ha estat homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

En la distància de 10 quilòmetres no hi ha hagut sorpreses i els guanyadors han estat la atleta olímpica Marta Galimany (00:33:48) i Pol Espinosa (00:31:00), que s’ha quedat a un minut de complir l’objectiu de baixar dels 30 minuts. Els vencedors en la distància de 5 quilòmetres han sigut Laura Vilchez (00:19:03) i el gallec Alberto Moral (00:15:42), guanyador de la darrera edició.

Els més petits també han pogut viure la experiència de travessar l’arc de meta del “SB Hotels 10k Tarragona” 2023. Uns 50 infants, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, han completat un recorregut d’aproximadament un quilòmetre.

Sobre les 20 h, hi ha hagut l’entrega de premis, que ha comptat amb la presència de Berni Álvarez, Segon Tinent d’Alcalde, Conseller d’Esports, Educació i Turisme Esportiu de l’Ajuntament de Tarragona, que també ha participat a la cursa disputant la distància de 5 quilòmetres.

Els resultats del “SB Hotels 10k Tarragona” 2023  ja estan disponibles a la pàgina web oficial: www.sbhotels10ktarragona.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.