2a edició de Daurada Games de Cambrils

Cambrils acollirà aquest cap de setmana la segona edició de la competició de Crossfit “Daurada Games” amb la participació de prop de 1.200 atletes de diferents punts d’Espanya, Portugal i França, que posaran a prova la seva força, agilitat, coordinació i velocitat, amb 9 proves individuals i 7 en parella.  

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, i els representants de l’empresa Cross Events, Judit Domingo, Unai Barceló i Josué Díaz, han ofert avui una roda de premsa per presentar aquest esdeveniment esportiu. 

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, ha afirmat que el crossfit és un esport en creixement, com ho demostra la xifra de participants d’enguany, que quasi triplica la de la primera edició. En aquest sentit, la regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, ha posat en valor l’impacte que suposa aquest esdeveniment pel municipi, ha parlat de la importància de donar suport a entitats i empreses del sector turístic per atraure turisme i ha recordat que ja fa 10 anys que Cambrils va aconseguir el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu.  

Per la seva banda,  Judit Domingo i Unai Barceló han agraït la col·laboració de l’Ajuntament, han destacat que el 50% de participants són dones, i han explicat que el seu objectiu és consolidar la prova i convertir-la en referent. De fet, en quant a atletes participants, actualment “Daurada Games” ja és la competició més gran d’Espanya a l’aire lliure en la modalitat de parelles.  

“Daurada Games” es divideix en les categories Rx, intermitja, Scaled i +35 i s’hi pot participar individualment o en parella en modalitat femenina, masculina o mixta. La competició s’iniciarà demà divendres 22 de setembre a les 8 hores amb una cursa pel municipi. La resta de proves esportives es realitzaran al camp de futbol número 3 de la zona esportiva municipal. El divendres es portaran a terme proves en categoria individual i el dissabte començarà la competició de parelles juntament amb les proves individuals, fins que diumenge al migdia el lliurament de trofeus clourà el campionat.  

Les entrades tenen un preu de 4 euros per un dia i 10 euros pels 3 dies i es destinaran a al campanya #PelsValents, que recapta fons per la recerca sobre el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.