4a edició del Cambribike de Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per engegar la quarta edició de Cambribike, que se celebrarà del 15 al 17 de setembre al Parc del Pinaret amb una àmplia programació i d’activitats des de l’àmbit més competitiu fins al més popular, pensada per a participants de 0 a 99 anys, passant per totes les disciplines ciclistes i cicloturistes. El programa complet es pot consultar a www.cambri.bike

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora de Turisme i Esports, Camí Mendoza, acompanyats de representants de les diferents empreses i  entitats col·laboradores, han presentat avui tots els detalls i novetats de l’esdeveniment, que enguany arriba amb celebracions com el 50è aniversari de la Penya Cicloturistica de Cambrils, la 40a Festa de la Bicicleta i la 5a edició de la Fancy Women Bike Ride, entre altres activitats.   

L’alcalde de Cambrils ha posat en valor l’aposta pel turisme esportiu i en aquest cas pel cicloturisme i ha afirmat que el Cambribike també és una manera de promocionar la bicicleta com a mitjà de mobilitat diari. En aquest sentit, Clúa ha afirmat que una de les prioritats del govern municipal serà fomentar aquesta mobilitat més sostenible i saludable.  

Per la seva banda, la regidora de Turisme i Esports ha destacat el treball conjunt amb la participació de tots els clubs, associacions i entitats cambrilenques vinculades a la bicicleta en el desenvolupament del programa de Cambribike i ha repassat les principals novetats de la quarta edició de l’esdeveniment.  

Finalment, els i les representants de les entitats i empreses co-organitzadores han ampliat la informació de les activitats programades, amb la col·laboració de Naturetime, Rodabike, Mariné Bicicletes, el Club Ciclista A Pinyó Fix, el Club Esquirols de Cambrils, la Penya Cicloturista Cambrils i Pedals Non Stop.  

CambriBike 2023 serà es espai de convivència del gaudi de la bicicleta des de l’àmbit més federatiu i competitiu amb la celebració de la Kids Cup Tarragona MTB, dissabte, i la Copa Tarragona Trial el diumenge, però també des de la vessant més d’oci i per a totes les edats com és el cas de la Cursa Kids.  

L’educació i la sensibilització també tindran el seu espai amb el Circuit d’educació viària o el pas pel circuit d’habilitats, gràcies als quals s’obtindrà un carnet especial per a tots els que participin en les dues activitats. En aquest apartat, es recupera l’acció de   sensibilització de l’ONCE, que portarà quatre tàndems i participarà en alguna de les marxes del cap de setmana.  

La programació també incorpora propostes vinculades a l’activitat ciclo vinculant-les al programa Cambribike com la Bike Session solidària de Pedals Non Stop de dissabte tarda, o la Fancy Women Bike Ride del diumenge al migdia. 

Cambribike serà una edició d’aniversaris, que es concentraran diumenge amb els 50a anys de la Penya Cicloturista de Cambrils, la 40a Festa de la Bicicleta  i la 5a edició de la Women Bike Ride, que ha situat Cambrils en el mapa juntament amb més de 200 ciutats de tot el món.  

A més, divendres l’associació A Pinyó Fix s’estrena com a organitzadora de la Cambribike amb una marxa BTT nocturna i dissabte a la tarda hi haurà un exhibició de bike trial amb salts espectaculars, superant obstacles en diferents alçades i formes i jugant amb el públic amb l’ex-campió del món, Àngel Batlle, director de l’Escola del Bikepark Cambrils. 

Una altra novetat d’enguany serà l’exposició de bicis antigues, que permetrà veure l’evolució de la mecànica i el disseny de les bicicletes amb el pas del temps. La programació també es completarà amb espais fisio, un taller de mecànica, un punt de venda de marxandatge de Cambribike on es podran aconseguir els maillots tan demandats l’any passat i una zona expositiva amb la participació de propostes ciclo.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.