Campanya d’Estiu 2023

Amb l’objectiu d’allargar l’estada del visitant a la ciutat, fomentar la repetició de visita de dia i continuar potenciant l’arribada de turistes amb estades de cap de setmana, Reus Promoció entra de ple a la Campanya d’Estiu 2023, una campanya dissenyada seguint les tendències positives d’augment de visitants de proximitat, així com dels visitants de la resta de l&r squo;Estat espanyol i d’internacionals que estiuegen a la Costa Daurada.

Noemí Llauradó, regidora de l’Àrea de Projecció de Ciutat, Empresa i Ocupació, Cultura i Relacions Ciutadanes, ha manifestat que “Reus és una ciutat viva, dinàmica i moderna amb un gran patrimoni modernista, un equipament de primer nivell com és el Gaudí Centre, i amb un molt bon posicionament a nivell comercial i de restauració, amb una molt bona situació estratègica entre les principals platges de la Costa Daurada i porta d’entrada de les Muntanyes de Prades o de la zona del Priorat”.

Des de l’Agència de Promoció de Ciutat s’han desenvolupat quatre línies d’acció. Per un costat la millora de serveis i de l’acollida del visitant, amb l’ampliació d’horaris tant de les oficines de turisme com dels espais visitables; en segon lloc, amb la innovació de productes turístics; en tercer lloc, s’ha estructurat una campanya comercial, i finalment, una campanya de comunicació que vol apel·lar a l’amor.

Millora de serveis i d’acollida al visitant
Des de l’1 de juny i fins el 30 de setembre l’ampliació dels horaris és la següent:

  • Gaudí Centre: De dilluns a dissabtes de 10:00 h a 20:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00h
  • Pavelló 6è de l’institut Pere Mata: De dilluns a dissabtes de 11:00 h a 14:00 h i de 16:30 h a 18:30 h. Diumenges i festius d’11:00 h a 14:00 h
  • Campanar: De dilluns a dissabte d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h. Diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h
  • Església Prioral Sant Pere: De dilluns a dissabte, de 10:30 h a 13:30 h i de 16:30 h a 19:45 h
  • Estació Enològica: Divendres i dissabtes d’11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h. Diumenges i festius d’11:00 h a 14:00 h

Innovació del productes turístics. Visites i activitats
Una de les visites que atrau el públic és la que es pot fer al centre de la ciutat i al Gaudí Centre de manera gammificada, a través del joc digital de Reus, i per aquest motiu, ara s’incorporarà als espais de l’Estació Enològica i a l’Institut Pere Mata.

Una altra de les ofertes és la Polsera Visit Reus per tal que el turista visqui al màxim la seva estada a la ciutat i pugui gaudir dels avantatges que ofereix.

Com a novetat de la campanya, destaca la incorporació de la visita audioguiada a la Prioral de Sant Pere i la degustació gratuïta de vermut de Reus a l’Estació Enològica.

Propostes de visites guiades i activitats
Totes les activitats, visites i entrades es poden reservar i comprar directament a la web de reusturisme o tickets.reusturisme.cat.

Gaudí Centre: Atès la bona acollida es dona continuïtat al programa de les activitats adreçades al públic familiar. L’oferta és la següent:

  • Visita familiar, «Petits Grans Genis: Observem, escolten i toquem en família»
  • Escape room: L’Enigma de Takeshi Nazo
  • Taller de ceràmica

Visites guiades al Patrimoni: Programació de la Ruta del Modernisme «Reus 1900» en castellà i anglès els dimecres al matí, suposa un reforç de la Ruta del «Reus 1900» que ja s’ofereix en català tots els dissabtes.

Campanya comercial
Amb l’objectiu de premiar la compra i aportar valor afegit a la visita a la ciutat des de l’Agència de Promoció proposem una campanya de promoció comercial fresca i dinàmica.

Refresquem les compres: Per cada despesa mínima de 25 € en qualsevol establiment comercial, de serveis o de restauració de la ciutat s’obsequiarà amb 1 FREUS que es podrà recollir al Gaudí Centre.

Música al carrer: Els dimecres a partir de les 19,30 h a diferents punts del centre hi haurà diferents artistes que dinamitzaran les tardes a Reus. Cada dimecres en un espai diferent. La programació és la següent:

  • 12 juliol – ASTRID TORRENTE – (C/ Llovera)
  • 19 juliol – MARIA JACOBS – (C/ Jesús)
  • 26 juliol – MARIA ISAS – (Raval de Santa Anna)
  • 2 d’agost – MINT VALLEY – (C/ Monterols)
  • 9 d’agost – PEPPER AND SOUL – (C/ Llovera)
  • 16 d’agost – JOEL REYES – (Plaça de Prim)
  • 23 d’agost – CRUZADOS TRIO – (Plaça del Mercadal)
  • 30 d’agost – ASTRID TORRENTE – (Raval de Santa Anna)

Afegim aire a les compres: Al Gaudí Centre es repartirà un ventall de cartró amb la imatge de la campanya i les seves activitats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.