El Castell Monestir d’Escornalbou reobre al públic

El Castell Monestir d’Escornalbou reobrirà al públic a final del mes de juliol després de gairebé tres anys d’obres que, entre d’altres millores, han permès la restauració i consolidació de l’estructura de l’església; la consolidació de l’estructura de la planta noble del monument; la restauració de l’edifici de serveis, cafeteria i àrea de recepció; i la millora de l’entorn natural i paisatgístic.

Per celebrar-ho, el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Tarragona han organitzat diversos actes, que inclouen una presentació de les obres executades, visites guiades al monument restaurat per al cap de setmana del 28 i 30 de juliol i la celebració de Santa Teca, que va poder fer-se per última vegada el 2019.

L’acte de presentació de les obres que s’han dut a terme s’ha fixat el divendres (28 de juliol) a la tarda. Pel que fa al cap de setmana de portes obertes, s’han programat diverses visites al monument amb els següents horaris: dissabte 29 de juliol i diumenge 30 de juliol a les 10.30 h., les 11.45 h., les 13.00 h., les 16.00 h., les 17.15 h. i les 18.30 h. No cal reserva prèvia.

Respecte als horaris de Santa Teca, està previst que les activitats comencin el dissabte sobre les 12.30 i s’allarguin fins a ben entrada la nit (01.00). Diumenge, els actes també s’iniciaran sobre les 12.30h però finalitzaran sobre les 23.00.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.