Campionat d’Espanya d’Optimist

La cita mundialista, que es va celebrar al Club Ballena Alegre, a Sant Pere Pescador, finalitzava el 25 de juny. S’hi celebrava tant el Campionat del Món individual com per equips. En aquest segon va ser on Joan Domingo celebrava el segon lloc amb els seus companys d’equip.
Ha estat un campionat molt complicat per la manca de vent. Durant tres jornades la flota es va quedar a terra sense poder navegar. Divendres 23 es va celebrar el Mundial per equips. Espanya aconseguia una brillant medalla de plata després d’una final molt disputada amb Itàlia. El combinat nacional va aconseguir la passada a la final després de guanyar els Estats Units.
A la sèries individuals es van disputar 9 proves al llarg dels 10 dies de campionat. Joan Domingo finalitzava 24è del món, d’un total de 248 regatistes, i torna satisfet d’aquesta enorme experiència i amb un títol més a les mans.

Campionat d’Espanya per equips d’Autonomies d’Optimist 2023
El cambrilenc Iker Múgica també recollia premi aquest cap de setmana. Va ser el diumenge 25 de juny quan celebrava el tercer lloc de Catalunya al Campionat d’Espanya per equips d’Autonomies d’Optimist 2023.
Se celebrava en aigües del Mar Menor, al Centre d’Alt Rendiment Regió de Múrcia, amb un total de set autonomies (Andalusia, Catalunya, Balears, Galícia, Canàries, Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia), cadascuna amb dos equips formats per quatre regatistes, dues nenes i dos nens.
El tercer lloc se’l van disputar Catalunya i Andalusia, amb victòria de l’equip català. Tot el campionat ha estat marcat per uns vents mitjans propis del Mar Menor que, si bé a la primera jornada van arribar als 13 – 15 nusos, en les dues últimes no han passat dels 11. Aquests vents han permès la realització de totes les proves previstes al programa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.