La Biblioteca de Cambrils obre les inscripcions per als clubs de lectura infantil i juvenil

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha obert les inscripcions dels clubs de lectura infantil (alumnes de 5è i 6è de primària) i juvenil (alumnes a partir de 1r d’ESO). Les persones que es vulguin inscriure a l’activitat o necessitin més informació poden escriure al correu bib@cambrils.cat o trucar a la biblioteca (977363495). 

El clubs de lectura es troben un cop al mes entre octubre i maig per comentar el llibre llegit. Aquestes sessions, dinamitzades per les bibliotecàries Rosanna Andreu i Eva Ferré, formen part del Pla de Lectura, juntament amb altres activitats com les sessions de contes dirigides a diferents franges d’edat.  

Entre les activitats literàries programades per la biblioteca aquest mes d’octubre, hi ha una presentació d’un llibre, una conferència, una sessió de contes i un taller d’enigmes. El divendres 21 d’octubre a les 20 hores l’escriptora Margarida Aritzeta presentarà el llibre “Una taca de sang” de Rosana Andreu al Centre Cultural, i el dimecres 26 d’octubre a les 18 hores, la professora Carme Rubio oferirà la conferència “Què vol dir ser una Laura” sobre la novel·la escrita “La ciutat dels Sants” de Miquel Llor, en el marc del projecte Clàssics Catalans.  

Per altra banda, el taller d’enigmes de Josep Maria Ibarra arribarà a la biblioteca de Cambrils el 21 d’octubre a les 18 hores per apropar el món de la criptografia i els missatges secrets a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys (inscripcions a bib@cambrils.cat) i el Punt BiblioJove s’instal·larà a l’Ateneu Juvenil el dimecres 19 d’octubre de 17 a 19 hores per acostar la lectura al jovent. A més, l’exposició “Joan Fuster: una vida il·lustrada” es podrà visitar del 17 d’octubre al 5 de novembre al Centre Cultural amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat i la col·laboració del Servei Local de Català.  

Finalment, pels infants més petits, el 25 d’octubre a les 18 hores torna L’hora del conte amb la sessió “Castanyes i bolets, carbasses i barrets”, pensada per nens i nenes a partir de 3 anys, a càrrec d’Íngrid Domingo, dins de la programació de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic.  

PROGRAMACIÓ OCTUBRE 

EXPOSICIÓ JOAN FUSTER: UNA VIDA IL·LUSTRADA 

Des de dilluns 17 d’octubre fins el 5 de novembre, al Centre Cultural (Cr. Sant Plàcid, 18), Exposició Joan Fuster: una vida il·lustrada. Amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Col·labora el Servei Local del Català de Cambrils. 

CLUB DE LECTURA ADULT 

Dimarts 18 d’octubre, a les 19 h, a la biblioteca (Cr. Alfons el Cast, 2), tertúlia amb l’escriptor Pep Prieto sobre la seva novel·la El Mal pare. Amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili. 

PUNT BIBLIO JOVE 

Dimecres 19 d’octubre, de 17 a 19 h, al Punt d’Informació Juvenil (Av. Horta de Santa Maria, 14), Punt Biblio Jove. La biblioteca es desplaça per fer préstecs i informar de tot allò relacionat amb les lectures juvenils i la biblioteca.  

TALLER D’ENIGMES 

Divendres 21 d’octubre, a les 18 h, a la biblioteca (Cr. Alfons el Cast, 2), Taller d’enigmes a càrrec de Josep M. Ibarra. Un apropament al món de la criptografia i els missatges secrets per a nens i nenes de 8 a 14 anys. 

Inscripcions: bib@cambrils.cat 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “UNA TACA DE SANG” 

Divendres 21 d’octubre, a les 20 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18-20), presentació del llibre Una taca de sang, de Rosana Andreu, a càrrec de l’escriptora Margarida Aritzeta. 

HORA DEL CONTE 

Dimarts 25 d’octubre, a les 18 h, a la biblioteca (Cr. Alfons el Cast, 2), “Castanyes i bolets, carbasses i barrets”, Hora del conte amb Íngrid Domingo. Per a nens i nenes a partir de 3 anys. Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils 2022. 

QUÈ VOL DIR SER UNA “LAURA”? 

Dimecres 26 d’octubre, a les 18 h, a la biblioteca (Cr. Alfons el Cast, 2), conferència “Què vol dir ser una Laura”: anàlisi de Laura a la ciutat dels sants, de Miquel Llor, a càrrec de Carme Rubio, professora col·laboradora de la Universitat de Vic. 

Una activitat del projecte Clàssics Catalans. Patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.