L’Absolut Masculí puja a segona categoria i es classifica per disputar la final del Campionat d’Espanya de tennis

L'Absolut Masculí puja a segona categoria i es classifica per disputar la final del Campionat d'Espanya de tennis

Aquest diumenge, l’equip Absolut Masculí del Club Tennis Reus Monterols, format per Jordi García, Pau Salsench, Arnau Santillana, Oscar Gavaldà, Adrià Fochs, Mario Ruz i capitanejat per Jacobo Moreno, va disputar les semifinals del Campionat d’Espanya de tennis per equips, eliminant al Club de Tennis Alba de Tormes de Salamanca per 4/3.

La jornada va començar aquest diumenge a les 9 h. Quan tot estava en marxa i disputant els tres primers individuals, la pluja i el vent van ser els protagonistes de la jornada. Després d’entrades i sortides a les pistes es va decidir canviar d’escenari i realitzar els enfrontaments en un altre club amb les pistes cobertes.

A l’acabar els individuals (Jordi Garcia. Pau Salsench. Arnau Santillana. Oscar Gavaldà i Adrià Fochs), amb el marcador 3/2 a favor, només es necessitava guanyar un doble per aconseguir la victòria. Així va ser, el primer dobles on jugaven Jordi García i Adrià Fochs el van guanyar i amb aquesta victòria l’equip absolut va aconseguir pujar de categoria a segona divisió i classificar-se per disputar la final contra el C.T. Español de Valencia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.