La Fundació Gresol entrega els V Premis al Talent Jove

La Fundació Gresol entrega els V Premis al Talent Jove

Els premis de la Fundació Gresol reconeixen tres joves empreses que destaquen per la seva trajectòria: Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive en les categories de talent tecnològic, en màrqueting i acadèmic, respectivament

La Fundació Gresol va fer entrega ahir al vespre dels V Premis Gresol al Talent Jove durant un afterwork que va tenir lloc a l’Hotel Olympus Palace de Salou. Els premiats han estat les empreses Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive, que han estat reconegudes en tres categories: Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i per membres del Patronat de la Fundació Gresol. L’acte ha comptat amb la participació de la ponent Arancha Ruiz, headhunter especialista en marca personal i talent.

Arancha Ruiz busca connectar el talent de les persones amb el context en el qual viuen. La seva experiència com a ‘caçatalents’ i els casos d’èxit com a consultora de marca personal la converteixen en una gran coneixedora de l’equilibri entre les necessitats del mercat i les aspiracions professionals de les persones. Professora de l’IE Business School i conferenciant assídua en altres escoles de negocis, fòrums i empreses, Arancha Ruiz és també autora del blog Historias de Cracks i responsable de la secció de Headhunter & Empleo de la revista Capital Humano (editorial Wolters Kluwer). Autora de 3 llibres de referència sobre el talent El Mapa de Tu Talento (2014), amb pròleg d’Eduard Punset, Qué busca el Headhunter (Conecta, 2016) i Ahora o Nunca (Conecta, 2019), en el que desvetlla les 5 claus per a l’èxit de la carrera professional. És executive MBA per l’IE Business School, Màster in Politics and Environment per la Universidad Carlos III de Madrid, Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses (L.L.M.) per l’IE Law School i Llicenciada en Dret per la Universidad de Granada.

Aquests premis es van crear fa cinc anys amb l’objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona, així com reforçar els valors del món empresarial. L’acte ha estat conduït per la secretària territorial de Pimec a Tarragona, Gemma Gasulla, que és a la vegada consultora, economista i creadora del Fòrum mésDona.

Les 3 empreses premiades

Brodynt
Ofereix serveis de connectivitat a Internet a més de 200 països i territoris. Actua com a “botiga única”. És a dir, com a punt de compra on s’adquireix tot el necessari per a no haver de passar per diversos proveïdors diferents. Per exemple, s’encarrega de contactar amb els proveïdors de serveis de connectivitat als diferents països, de tancar el contracte, d’unificar-ne els serveis en una factura única i en una sola moneda i de dur a terme el servei postvenda i d’atenció al client davant d’un problema i en cas de necessitar-ho.

El seu equip està format per més de 50 treballadors i té presència a tot el món, atenent les necessitats de cada client cada dia de la setmana a les diferents zones horàries. Compten amb assistència internacional disponible 24 hores als dia, els 7 dies de la setmana per resoldre ràpidament qualsevol problema. Els seus clients són ISPs nacionals i internacionals, operadors, integradors de sistemes, agències i empreses de serveis de tecnologies SDWAN.

Sàlix Sostenible
Les impulsores d’aquest projecte són tres llicenciades en ciències ambientals que apliquen el seu coneixement a la feina i al dia a dia. Sàlix és un reflex de la manera de viure la vida de les tres fundadores, creuen que no hi ha un altre camí que el de residu zero i fan d’això un estil de vida. Tenen una botiga on-line ‘zero waste’ que és la manera d’acompanyar a les persones en el camí per una vida sense plàstic. Ofereixen productes útils, bonics i de qualitat, que ajuden a viure la vida sense deixar petjada. En l’elecció dels productes prioritzen la qualitat i durabilitat, la seva vida útil. Els processos i els materials amb què s’elaboren, la seva traçabilitat. Procuren que siguin de Km0 i amb projectes amb càrrega social i ambiental positiva. I finalment que no deixin residu un cop finalitzada la seva vida, és a dir que es puguin reutilitzar, recuperar o reciclar fàcilment.

Creen comunitat per tal de donar suport i facilitar l’esforç inicial que suposa aquest canvi amb la creació de contingut fiable, guies didàctiques i checklists pràctics, reptes i altres activitats que enforteixen la nostra comunitat. El seu objectiu és posicionar-se com a referent amb criteri del món ‘zerowaste’.

SEO Alive
És una agència SEO 100% especialitzada en posicionament web. El seu objectiu principal és que les empreses augmentin la seva facturació a través del canal orgànic, és a dir, aconseguir que quan la gent busca un producte, les webs dels seus clients ocupin les primeres posiciones i per tant, aconsegueixin vendre més. Tot això, ho planifiquen i executen amb tècniques d’alt rendiment. Són capaços de multiplicar el tràfic orgànic de manera molt considerable com demostra l’exemple de Chess.com, qui tenia 0,9M visites al mes en el buscador Google l’any 2016 i, després de 3 anys, ja tenen 7,5M de visites al mes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.